AĞRI / MERKEZ - Şehit Er Vefa Çelik Ortaokulu

Ock

Okullararası yıldızlar badminton turnuvasında finale çıkan okulumuz erkekler ve kızlar takımı finaldeki çetin mücadelelerinin ardından turnuvadan ikinci olarak ayrılmışlardır. Madalya ve kupalarını alan her iki takımımızı da tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

Okullararası yıldızlar badminton turnuvasında okulumuz kızlar takımı rakiplerini yenip gruptan 1. olarak finale çıkmıştır. Yine okullararası yıldızlar badminton turnuvasında okulumuz erkekler takımı da rakibini yenip gruptan 2. olarak finale çıkmıştır.

Ara

2023-24 Eğitim Öğretim Yılı Veli - Ögretmen görüşmeleri ailelerimizin yoğun katılımıyla öğretmenlerimizle birebir görüşerek öğrencilerimizin sosyal ,  akademik , psikolojik gelişimleri hakkında yapılabilecek çalışmalar ele alınarak gerçekleştirildi.Katılan ailelerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda öğrencilerimizin katkılarıyla coşkuyla kutlanmıştır.

Ekm

Şehit Er Vefa Çelik Ortaokulu 2023-2024 eğitim öğretim yılı okul aile birliği yönetim kurulu toplantısı velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Toplantımıza katılan velilerimize teşekkür eder , çalışmalarımıza destek oldukları için minnettar olduğumuzu belirtiriz.

Ekm

Eyl

2023-24 eğitim öğretim dönemi Seminer dönemi faaliyetlerini yürütmekte olduğumuz bu günlerde Eğitime küçük bir mola ve aramıza yeni katılan öğretmenlerimize hoşgeldin yemeği kapsamında Şehit Er Vefa Çelik İlk ve Ortaokulu kadrosu ile yemek faaliyeti icra edilmiştir. Aramıza katılan kıymetli öğretmenlerimize ve birlikte yol alacağımız değerli öğretmenlerimize eğitim-öğretim döneminde başarılar diliyoruz.

Ağu

Okul Müdürümüz  Sedat Aslankılıç okulumuzdaki görevine başladıktan sonra , 11 Eylül'de başlayacak 2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesi, okulumuzu eğitim öğretime hazır hale gelebilmesi için  gereken çalışmaları başlattı.. Aslankılıç, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla  Okul Müdür Yardımcımız Yaşar BAYRAM ve Okul Personelimiz Alper OKTAR ile tedarik edilen malzemelerle, boya badana yapıp, bahçe, sınıf ve koridorları temizledi.

Okul Müdürümüz Sedat ASLANKILIÇ:"Emsal binalar çoktandır harabeye dönerken bizden önceki Okul Müdürümüz Seyithan AYTEKİN'in ve ekibinin gayretleri sonucunda çok nezih bir bina teslim almış bulunmaktayım. Bu konuda bizden önce çalışan arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyor, onların başlattığı hizmete elimden geldiği kadar devam etmeye çalışacağım belirtmek istiyorum." dedi .

Haz

2022-2023 eğitim öğretim yılında okulumuzda karne töreni yapılarak dereceye giren öğrencilerimize okulumuz tarafından hediyeleri teslim edilmiştir. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

12 Mart istiklal marşı kabul töreni yapıldı .

Mrt

Okumuzda Sivil savunma haftası sebebiyle acil tahliye tatbikatı başarıyla gerçekleştirilmiştir.